KPN E-Room voor de jeugd in onze kantine

25 oktober 8:15  We hebben een leuke actie in samenwerking met onze sponsor KPN. Samen kunnen we namelijk sparen voor een KPN E-Room voor de jeugd in onze kantine (ter waarde van € 3.000,-) en een KNVB Trainingspakket. De E-Room bevat: - de nieuwste Playstation gameconsole, - een grote game monitor, - bureau, - twee game stoelen - en natuurlijk FIFA 23. meer »

2e kunstgrasveld komt eraan...!!!

Gisteren, 2 december 9:30  Het schiet al aardig op, ons tweede kunstgrasveld. Degene die met regelmaat op Sportpark Skoatterwâld rondloopt weet het vast wel. We zijn flink bezig met de kunstgrasvelden. Veld 4 is inmiddels kunstgras geworden; sinds 1 oktober 2022 Kunstgrasveld B (ook wel veld 5 genoemd) was aan vervanging toe. Dit veld is een kwartslag gedraaid ivm met de nieuwbouwplannen. En met dit veld is men nu bezig. Zie de foto's hierondermeer »

Pieten gesignaleerd op Sportpark Skoatterwâld

1 december 21:45  Tijdens de training liepen twee Pieten rond op Sportpark Skoatterwâld. Ze deden zelfs even mee met de training, echte 'Voetbal Pieten'.meer »

KHC wint thuis van VV Heerenveen 4-2 (2-2)

28 november 14:45  Het team van Niklas Tarvajärvi heeft , na overwinningen op DOS Kampen en Burgum (beker), de zegereeks niet kunnen vervolgen. Ondanks goed veldspel en complimenten van de tegenstander werd met 4-2 verloren. De complimenten, die je dit seizoen ontvangt van de tegenstanders is natuurlijk leuk, maar je hebt er geen punten mee. Door Bram van Kruistum Foto's: John Zoetebier en Willibrord Sleifermeer »

Koop een Kerstboom

27 november 10:15  Koop een boom bij Volbeda Flowerfarm. Noem de naam van VV Heerenveen en de jeugdafdeling ontvangt dan een commissie over elke verkochte kerstboom. Volbeda Flowerfarm zoekt ook nog mensen. Zoek je een bijbaantje, heb je geen zin in 'vakkenvullen' bij een Supermarkt............, dan is werken bij Volbeda Flowerfarm wellicht leuker en geschikter voor jou. Heb je interesse, bel ze, of beter nog; ga er even langs. Vraag naar Remco Volbeda. meer »

KADOTIP - Warme handschoenen 🎁

26 november 10:15  Handschoenen groot en klein, lekker warm op en rond het veld. € 12,99 per paar Verkrijgbaar in de Kledingshop van VV Heerenveen. Iedere zaterdag geopend 09:30 - 14:00 uurmeer »

Kadotip 🎁 VV Heerenveen Kledingshop

25 november 18:00  Rugzak klein van € 30,00 voor € 27,50 Rugzak medium van € 38,00 voor € 35,00 Sporttas medium van € 40,00 voor € 36,00 Allemaal met handig schoenenvak! Sporttas groot zonder schoenenvak van € 40,00 voor € 36.00 Ook handig voor vakanties! Deze actie is geldig tot half december 2022. Verkrijgbaar in de Kledingshop van VV Heerenveen. Iedere zaterdag geopend 09:30 - 14:00 uurmeer »

Geen voetbalschool ivm wedstrijd Nederlands team

25 november 12:00  Geen Voetbalschool vrijdag 25 november 2022. Dit ivm de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Ecuador.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!