3e uitbetaling Teruggaaf Vrijwilligersbijdrage overgemaakt

5 april 23:45  Zoals iedereen inmiddels wel weet, betaalt elk spelend lid € 50,00 voor zijn vrijwilligersbijdrage. Deze € 50,00 zit in het contributiebedrag opgenomen. Heb je jouw vrijwilligersbijdrage voldaan, dan kan je de € 50,00 teruggestort krijgen. Alle aanvragen om terugstorting, die binnen zijn gekomen t/m 1 april 2024, zijn nu verwerkt. Voldoe je aan de voorwaarden dan wordt de € 50,00 in de maand april 2024 teruggestort op jouw bankrekeningnummer. NOOT Je kan alleen jouw teruggave terugvragen mbt het seizoen 2023-2024. Niet meer over het seizoen 2022-2023, dat is definitief gesloten.meer »

Meenemen speelniveau JO13-JO16 categorie A

5 april 15:00  Vanaf het seizoen 2024/’25 gaan de JO13, JO14, JO15 en JO16 categorie A hun eigen bereikte speelniveau meenemen naar een volgend seizoen. In de vorige promotie-/degradatieregeling JO13-JO16 bepaalde de prestatie van een team van dit seizoen het niveau waarop een team volgend seizoen moet uitkomen. Afgelopen zomer is een pilot uitgevoerd bij de JO13/JO14 categorie A (hoofdklasse en jeugddivisies). Binnen de pilot is het speelniveau van de JO14 van dit seizoen bepaald aan de hand van het eindresultaat van de JO13 van vorig seizoen. Uit de resultaten blijkt dat de pilot goed werkt en meer spelers op het juiste niveau spelen. In het seizoen 2024/’25 wordt deze lijn dus doorgetrokken. meer »

VV Heerenveen JO12-1 KAMPIOEN πŸ†

26 maart 22:30  VV Heerenveen O12-1 heeft ook de derde fase, hoofdklasse, als kampioen afgesloten. Van harte gefeliciteerd 🎉🏆🎊meer »

Nieuwe sponsoren MO-20

23 maart 8:30  De meiden van de MO20-1 zijn aan het begin van het seizoen in het nieuw gestoken, dankzij sponsoring van Equivalentezorg, RBF communicatie & print en Virtuoos. meer »

Arno Hoekstra volgend seizoen hoofdtrainer VV Heerenveen

22 maart 8:00  Arno Hoekstra wordt met ingang van het seizoen 2024/2025 onze nieuwe hoofdtrainer. Hij volgt daarmee de aan het einde van dit seizoen vertrekkende Niklas Tarvajarvi op.meer »

Fruit eten...... gratis voor de jeugdteams

22 maart 7:00  Op de zaterdagochtend staat fruit klaar voor de jongste jeugd. Gesneden en klaar in een bak om te eten tijdens de rust. Heerlijk om te geven aan ons jongste teams (en hun tegenstanders) in de rust. Het is altijd binnen een mum op. PAK NIET TE VEEL Maarrrr......., pak niet te veel, want er zijn ook andere teams die er graag van willen genieten. Het komt weleens voor dat een team te veel pakt, waardoor er niets meer is voor een ander team. En dan blijkt, dat het team dat te veel heeft gepakt, fruit overhoudt. Dat is zonde, want dat moet dan weggegooid worden.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!