De Buurtkok - https://www.vvheerenveen.nl

Boven vlnr: Nynke Kuijpers en Hanny Terpstra
Onder vlnr: Simon Dijkstra en Nynke Dijkstra

De Buurtkok
logo.jpgDe Buurtkok start zijn/haar initiatief op in de keuken van Sportpark Skoatterwâld.
Als VV Heerenveen onderstrepen we graag de gedachte dat een betaalbare gezonde maaltijd voor iedereen mogelijk moet zijn.
Dit past ook helemaal in onze visie mbt 'De Gezonde Kantine'.

Geen zin om te koken of even geen inspiratie? En wil je wel gezond eten?
Geen probleem!
Binnenkort haal je je lekkere, gezonde maaltijd gewoon in de buurt, bij VV Heerenveen.

Wat een genot!
Thuis alleen nog even opwarmen en aanschuiven maar.
Hoe lekker is het om na een volle werkdag naar huis te gaan met een lekkere, gezonde maaltijd.

De Buurtkok zorgt ervoor dat jij met gemak gezonder kan eten door voor jou te koken.
Dit doen ze met veel passie, zoveel mogelijk biologische (seizoens)producten en altijd met verse en voedzame ingrediënten.
Het enige dat jij nog hoeft te doen is bestellen, afhalen en thuis even opwarmen.
Makkelijker kunnen ze het niet maken ­čśë

Het doel van De Buurtkokis de prijs van hun maaltijden passend te maken voor ieder budget, omdat De Buurtkok vindt dat iedereen recht heeft op een voedzame maaltijd.

De Buurtkok heeft uiteraard ook een Nieuwsbrief.
Via de website aanmelden.

Een voorbeeld van de Nieuwsbrief, nr. 4

Verstand van gezond
salade_-_1.jpg.jpg

De Buurtkok weet wat gezonde voeding doet en laat jou hier graag kennis mee maken.
Door gezonde maaltijden super lekker en bereikbaar te maken ondersteunt De Buurtkok jou bij het maken van gezonde keuzes en het verbeteren van je leefstijl.

De basisingrediënten
basisingredinten_-_1.jpg.jpg

De Buurtkok is een stichting met oog voor mens, natuur en milieu die lekkere, gezonde afhaalmaaltijden aanbiedt voor een betaalbare prijs.

De basisingrediënten zijn:
gemak • gezond • lekker • sociaal • verantwoord

Over De Buurtkok

De Buurtkok is: Hanny Terpstra, Nynke Kuijpers, Simon Dijkstra en Nynke Dijkstra.
Vier enthousiaste ondernemers uit Heerenveen met een passie voor gezonde voeding en een gezamenlijk ideëel doel.
Dat is gezonde voeding bereikbaar maken voor iedereen.

logo_Buurtkok.jpg
Afbeelding vlnr: Simon Dijkstra, Nynke Dijkstra, Nynke Kuijpers en Hanny Terpstra

Vaak beschrijft een logo wat je kan verwachten, wat is de visie?
Wij zien het aardse in de vorm van het beeldmerk.
Het knolletje staat voor de natuurlijke ingrediënten die ze gaan gebruiken in de maaltijden.
Ook zijn er een hartje en pompeblêd te ontdekken.
Die staan voor de sociale kant van De Buurtkok, de liefde voor koken en de trots op de Fryske woartels.
Het kroontje staat voor de vier enthousiastelingen die van De Buurtkok een succes gaan maken.

Samen hebben de vier bovenstaande personen de stichting De Buurtkok opgericht.
In maart 2022 zijn ze officieel geopend en ben je welkom om je gezonde maaltijd via de website https://debuurtkok.nl te bestellen.

Stichting De Buurtkok

Sophia Hedwiglaan 3
8453VC Oranjewoud

info@debuurtkok.nl

Facebook DE BUURTKOK         Instagram DE BUURTKOK

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!