Liesbeth van Keimpema

E-mailadres:
woensdag, 18 september 2019 22:03

Zondag 1 klaar voor competitie!

Met een nieuwe staf, bestaande uit Gerard van de Kamp, Jan Schulting, Lars Mellema en Theo Timmermans en een jeugdige selectie start aanstaande zondag de competitie in de eerste klasse F. Om 14.00 uur klinkt het fluitsignaal voor de wedstrijd tegen VV Gomos. Het wordt heerlijk nazomerweer, kom kijken op SKW!

Foto's: Peter Wouda en Jenny Beenen

vrijdag, 23 augustus 2019 17:22

Historische replay in Schiedam

70 jaar na dato de replay van de wedstrijd om het kampioenschap van Nederland tussen SVV Schiedam en VV Heerenveen met Abe Lenstra in 1949. Nog altijd de best bezochte wedstrijd aller tijden in het Nederlandse clubvoetbal met 69.300 toeschouwers! Aanstaande zondag doen we het dunnetjes over met hopelijk een beter resultaat. Kom gezellig langs, Schiedam klinkt verder dan dat het is!

woensdag, 21 augustus 2019 21:47

Zaterdag kledinguitverkoop!

Aanstaande zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uitverkoop van de oude kledinglijn. 20% korting op alle kleding en tassen. Omdat de huidige lijn straks niet meer leverbaar is gaan we over op een nieuwe lijn (verkrijgbaar in september). Grijp je kans om je trainingskleding nog even voordelig aan te vullen. Tot zaterdag op SKW!

woensdag, 21 augustus 2019 21:47

Zaterdag kledinguitverkoop!

maandag, 12 augustus 2019 19:47

Kledingdag zaterdag 24 augustus 09.00 - 12.00

Op zaterdagochtend 24 augustus worden tussen 09.00 en 12.00 de teamtassen uitgegeven. Tevens is er dan uitverkoop van de huidige kledingvoorraad. 20% korting op alle kleding en tassen (behalve voetbalkousen). OP = OP!

De huidige kledinglijn eindigt dit jaar, vandaar dat we overstappen op een nieuwe kledinglijn (Jako Striker 2.0). Deze zal vanaf september verkrijgbaar zijn. Informatie en vragen via

Graag tot 24 augustus!

Kledingcommissie VV Heerenveen

donderdag, 08 augustus 2019 22:14

Kalender vrijwilligerswerk 2019-2020

Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor een vrijwilligerstaak in het nieuwe seizoen! De kalender is geplaatst. Kijk snel en pik je datum naar keuze. Alvast bedankt voor je hulp!

zondag, 23 juni 2019 21:44

Inleveren kledingtassen

Deze week kunnen de kledingtassen van de teams ingeleverd worden op:

dinsdag 25 juni van 19.00 - 20.00

woensdag 26 juni van 19.00 - 20.00

Locatie: kantine

Voor teams die nog een toernooi spelen komt nog een extra inleverdatum. Let op de voorschriften voorafgaand aan inleveren. Indien de tas incompleet is dan worden kosten direct voldaan. Een ontbrekend broekje is 12,50 en een wedstrijdshirt is 35 euro.

Heb je vragen, mail dan naar .

De Oranje Leeuwinnen zitten nog volop in het WK toernooi en laten we hopen dat ze het ver gaan schoppen. Heel erg mooi dat de dames op dinsdag 3 september de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije spelen in het Abe Lenstra Stadion! De aftrap is om 20.00 uur. En jij kunt als VV lid kaarten bestellen voor deze wedstrijd. Per lid mag je maximaal twee kaarten bestellen voor 10 euro per stuk (normaal 12,50). Dit wordt aangeboden door VV Heerenveen. Wij hebben 250 kaarten gereserveerd. Zo zit je gezellig in een echt VV vak! Bestellen doe je door een mail te sturen naar . De kaarten kunnen op vrijdag 30 augustus tussen 17.00 uur en 19.00 uur worden afgehaald in de kantine van VV waar je de kaarten per pin kunt afrekenen. OP=OP!

dinsdag, 21 mei 2019 21:55

Vrijwilligersavond!

Zonder vrijwilligers geen club! Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Noteer alvast vrijdag 21 juni in je agenda. Drankje, hapje, uitreiking van vrijwilligersbokalen en het seizoen gezellig afsluiten. Vanaf circa 17.30 uur. Voor alle vrijwilligers! Aanmelden bij .

Het einde van het seizoen komt al in zicht. De laatste weekenden is er nog wel wat hulp nodig. In de kalender kun je zien welke diensten nog niet zijn ingevuld. Dus heb je dit jaar nog geen bijdrage geleverd, schrijf je dan nog in! Zo voorkom je tevens incasso van een vrijwilligersbijdrage van 100 euro. Naruurlijk mag je je ook inschrijven als je de handen al uit de mouwen hebt gestoken, gewoon omdat het gezellig is. Inschrijven kan via de link op de homepagina van deze site. Wij zijn VV Heerenveen!

Pagina 1 van 4

Het programma: Zaterdag 21 september 2019 (update: 20/9 16:45)

Trainingsschema
 - Kleedkamerindeling trainingen