Kantine commissie

kantine_vol.jpg
Foto: een zaterdagochtend in de kantine van VV Heerenveen, op Sportpark Skoatterwâld

De kantine van VV Heerenveen is een belangrijke inkomstenbron voor de club.
Met name op zaterdag is het in de kantine een drukte van belang.
Als amateurvereniging kunnen wij echter niet zonder vrijwilligers om de kantine te bemensen, vandaar dat wij een beroep doen op leden en ouders/verzorgers van de leden.

Inschrijven Kantinedienst (vrijwilligerstaak)

Iedereen kan zich online inschrijven voor een kantinedienst op deze inschrijfpagina.

Het verzoek is dat je op de genoemde datum en tijdstip in de kantine van VV Heerenveen aanwezig bent, je wordt ontvangen en uitgelegd wat je taak voor die ochtend/middag is.
Mocht je onverhoopt niet kunnen dan verzoeken wij je om zelf een vervanger te regelen voor jouw dienst.
Wil je in dat geval jouw vervanger dan tijdig doormailen naar KLIK HIER zodat wij weten welke medewerker we kunnen verwachten.

100 euro
Voor alle duidelijkheid melden wij dat deze uren meetellen voor de kwijtschelding van de vrijwilligersbijdrage (100 euro per huisadres).
Moch je meer dan 5 uren per seizoen aan vrijwilligerswerkzaamheden maken voor VV Heerenveen dan ben je  vrijgesteld van de vrijwilligersbijdrage.

Vragen over de kantineplanning kan je mailen naar de kantinebeheerder Cornelie GrondKLIK HIER

Foto: Cornelie Grond

Gezonde Kantine

VV Heerenveen is een voorbeeldclub op het gebied van gezonde kantine.
We proberen op de club een gevarieerd assortiment met (gezonde) snacks aan te bieden en de leden bewust te maken van gezonde voeding en sport.
Een van de initiatieven is fruit en suikervrije limonade in de pauze bij de jeugdteams.
Daarnaast hebben we een ruim assortiment gezonde voeding zoals broodjes gezond, wraps en fruitbekers.
Inmiddels staat de gezonde kantine goed op de kaart.
Cornelie Grond
Foto: De koelvitrine vol met gezonde producten

Olie-, krentenbollen, appelflappen en snert (oud & nieuw)De_drie_dames_Jeannette_Ingrid_en_Cornelie.jpg
Foto: De drie dames, vlnr: Jeannette Sidoel, Ingrid Jasper-Schokker en Cornelie Grond

Snert_donderdag_31_december_2020.jpg

Foto: een koeling vol met Fryske ambachtelijke snert

Clubcard

Met de clubcard kun je heel eenvoudig (contactloos) betalen in de kantine, handig voor kinderen en jezelf. Hoe kom je in het bezit van de clubcard?

• In de kantine kun je een clubcard verkrijgen. Daar betaal je dan 3 euro voor, maar het saldo op de kaart is ook al 3 euro, dus aanschaf is kosteloos.
  • Het saldo kun je opladen in de kantine (pin), maar ook via iDeal.
  • Registreer je kaart op www.mijnkniponline.nl. Hier kun je zelf de kaart beheren, opwaarderen via iDeal en de kaart blokkeren.

De clubcard heeft een QRcode.
Deze kun je met je mobiele telefoon scannen (via een QR scanner app) waardoor je altijd snel het saldo kunt checken.

Als je je kaart verliest dan kun je de pas blokkeren.
Het eventuele resterende saldo kan via de club in dat geval weer teruggestort worden naar je rekening.

Voor alle vragen omtrent de clubcard kun je mailen naar KLIK HIER

PIN

Sinds 2019 kan alleen met PIN of Clubcard worden afgerekend in de kantine.
De evaring heeft ons geleerd dat dit prima werkt, leden/bezoekers zijn al niet anders gewend.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!