Kledingcommissie

Lid Gabrielle de Bruin
Lid Francis Flapper
Lid Mirjam Bles

De kleur van onze huidige clubkleding is blauw.
VV Heerenveen voert twee jaar eenzelfde kledinglijn.
Hier kan niet van worden afgeweken.
Daarnaast is het niet toegestaan ons clublogo te gebruiken voor kleding die niet wordt besteld bij VV Heerenveen.
Oneigenlijk gebruik van het clublogo en of afwijkende teamkleding van de clublijn leidt tot uitsluiting van het team in de competitie.

Kledingwinkel in de kantine

Kledingshop VV Heerenveen

Losse kledingverkoop in de kantine op zaterdag tussen 09.00 en 14.00 op reguliere competitiedagen.
Indien wedstrijden zijn afgelast door slecht weer dan is er geen kledingverkoop.

Kleding bestellen kan via de kledingshop en de website, voor de website scroll naar beneden.
Je kan de kleding online bestellen of mail naar kleding@vvheerenveen.nl

Voor wedstrijdkleding, lees ook de regels betreffende teamkleding hieronder.

Reservetenues graag tijdig (voor woensdag) aanvragen via de mail.

Reservetenues zijn beschikbaar voor junioren (van JO13 tot en met JO19) en senioren, deze zijn nodig bij een thuiswedstrijd waarbij de tegenstander dezelfde clubkleuren draagt!

KLIK HIER om een email te sturen

Vernieuwde regels betreffende teamkleding VV Heerenveen:

• Leider/trainer tekent voor aantal geleverde shirts, broeken en eventuele keeperskleding, welke genoemd op kledinglijst.
  • Kleding mag beslist NIET per teamlid worden uitgedeeld, maar moet wekelijks in het geheel door leiding of middels een was schema gewassen worden. Wanneer wij hier andere signalen over ontvangen wordt de wedstrijdkleding ingenomen!!
  • Bij verlies of beschadiging worden kosten in rekening gebracht!
    Kosten verlies shirt € 35,-
    Kosten verlies wedstrijdbroekje €12,50.
  • Eventuele maten of rugnummers zullen binnen een team gewisseld moeten worden. Wij als kledingcommissie hebben nl. nog niet veel reservekleding,
  • Voorkom bij uitlenen van spelers dat kleding meegaat, het team dat spelers nodig heeft, heeft zelf voldoende kleding.
    Ook bij vermissing/beschadiging van de wedstrijdkleding moet dit gemeld worden bij de kledingcommissie en niet onderling lenen bij andere teams mits anders beslist wordt door de kledingcommissie.
  • Mocht een team reservekleding nodig hebben, graag voor woensdag aanvragen!!

Wasvoorschriften:

• De wedstrijdkleding mag op uiterlijk 40 graden gewassen worden.
  • Er mogen absoluut GEEN BLEEKMIDDELEN gebruikt worden. (hierdoor verkleuring op nrs, logo en merk, dit valt overduidelijk op))
    Hierdoor vervagen de kleuren van de rugnummers
  • Voorwasmiddelen als Vanish, groene zeep, Biotex mogen wel gebruikt worden

Wij gaan ervanuit dat teams/begeleiding zich aan bovengenoemde regels zullen gaan houden.
Problemen/verlies in vorige seizoenen hebben ons doen beslissen hier duidelijk en beslissend in op te treden.

Laten we niet alleen goed omgaan met onze privéspullen maar ook met de spullen van VV Heerenveen!

Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie VV Heerenveen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!