Technische Commissie

De Technische Commissie bestaat uit de volgende leden:

Functie Naam
Voorzitter  .. vacature..
lid  Jan Theo vd Meer
lid  Jorn Oosterdijk
Lid  Kor Klooster
Lid  Mark Drenth
Lid  Martin Horst
HJO  Rick van Beek
Lid   Rogier Delorme

De Technische Commissie is te bereiken via e-mail: klik hier

De Technische Commissie (TC) heeft als verantwoordelijkheid om trainers bij VV Heerenveen aan te stellen en spelers en speelsters in teams in te delen, één ieder te begeleiden in voetbaltechnische zaken en taken en daar waar nodig bij te sturen.

Dit is hoofdzakelijk gericht op het jeugdvoetbal en de overgang naar de senioren.
De TC zorgt er voor dat alle jeugdvoetballeden van VV Heerenveen op zijn of haar niveau kunnen trainen en spelen, en wel onder de meest optimale omstandigheden.

Om dit te kunnen realiseren houdt de TC voortdurend contact met de (kader)leden, vrijwilligers, andere commissies en met het bestuur.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!