Website beheer

Wil je in contact komen met de websitebeheerder, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Wil je graag iets laten plaatsen op de website, dat kan uiteraard.
Lever via de e-mail tekst en afbeeldingen aan.

De tekst in een ms-word bestand.
De tekst hoeft niet uitgebreid opgemaakt te worden, dat gebeurt op de website

Afbeeldingen (png of jpeg)
Graag ook de afbeelding als bijlage in de e-mail toevoegen.
Afbeelding in de vorm van een png of jpeg.

PDF
Soms wil je dat een afbeelding of aankonding (uitnodiging of affiche) beter leesbaar is.
Dat kan door het als een pdf aan te leveren.
Door een link op de website wordt de pdf geopend.

E-mailadres websitebeheerder: [email protected]
----------------------------------------------------------------------------------------

Informatie over VV Heerenveen
We hebben geprobeerd om alle informatie, waarvan we denken dat het belangrijk of handig is om te weten, op de website te plaatsen.
En dat is best veel...., daar kom je achter als je ermee bezig gaat.
Daardoor wordt de webstie niet altijd duidelijker van.
Maar veel informatie weglaten vinden we ook geen goed idee.

Verouderde informatie
Ja, dat komt natuurlijk voor; ons excuus hiervoor.

De vereniging bestaat uit veel vrijwilligers, uit veel commissies en met elk seizoen weer nieuwe teams, nieuwe spelers, leiders en trainers.
De personele bezetting van de commissies, en dat zijn er veel, veranderen elk seizoen sterk van bezetting.
Er gebeurt veel op een vereniging, er wordt veel geregeld, er worden vele zaken besloten, er wordt veel onderling gecommuniceerd en dan wordt de website wel eens vergeten.
Zo gaat dat nu eenmaal, en daar moet je niet te moeilijk over willen doen..., niemand vergeet dat expres.
Het is en blijft allemaal 'mensenwerk'.
Het bijhouden van de website is dus niet altijd even eenvoudig.

Vind je iets niet!
Dan het verzoek om een berichtje, met je vraag, te e-mailen naar [email protected]
We proberen zo snel als mogelijk je te antwoorden.
Dat kan een antwoord zijn op jouw vraag, en anders ontvang je een naam van een persoon die jouw vraag waarschijnlijk wel kan beantwoorden.

Groet namens de webbeheerder VV Heerenveen
------------------------------------------------------

ClubApp

Naast de website maakt de VV Heerenveen ook gebruik van een ClubApp die is ontwikkeld door onze website partner Voetbalassist.
Deze app is momenteel beschikbaar voor Android en Apple iOS smartphones en tablets.
Deze ClubApp kan je gebruiken om het laatste nieuws, afgelastingen, programma en meer te bekijken van je favoriete team.

Ga naar Google Play en download de ClubApp

Ga naar https://play.google.com/store/apps/details?id=va.clubapp&hl=nl

VV_Heerenveen_clubapp.jpg

1. Ga op je smartphone of tablet naar de Playstore (Android) of de Appstore (Apple IOS).
    2. Zoek daar naar VoetbalAssist ClubApp en installeer deze.
    3. Als de installatie is voltooid klik dan op Openen.
    4. Bij de eerste keer openen van de App moet je de clubnaam ingeven.
    5. Er wordt vervolgens gevraagd om een pictogram toe te voegen aan het Startscherm. Klik op Toevoegen.
    6. Hierna is de VV Heerenveen ClubApp geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!