Afgelastingen

De trainingen op veld C en D zijn voor vandaag (20/3) afgelast!

Het wedstrijdprogramma voor de komende dagen, zie https://www.vvheerenveen.nl/weekprogramma

Eventuele afgelastingen worden in de KNVB widget (Sportlink Club)   in het rood  vermeld.

Wedstrijdsecretaris vv Heerenveen
E-mail: wedstrijdsecretariaat@vvheerenveen.nl

KNVB code VV Heerenveen: BBBF904
Speeldagenkalender 2016-2017 KNVB Noord, klik hier

Afgelast bij vv Heerenveen
Als de wedstrijden bij vv Heerenveen zijn afgelast dan worden deze door het wedstrijdsecretariaat in Sportlink Club ingevoerd.
Je ziet dan, in het rood, 'AFGELAST' staan achter de wedstrijd.
Het staat dan ook vermeld op Voetbal.nl.

Bij twijfel worden de grasvelden op zaterdag om 07:00-07:15 uur gekeurd. Als de velden zijn afgelast wordt dit zsm op de website gepubliceerd.

We willen voorkomen dat onze tegenstanders op VV Heerenveen verschijnen terwijl de wedstrijd is afgelast. Er worden geen verenigingen gebeld om te melden dat het is afgelast, alle informatie staat op de website.

Afgelast bij de tegenstander
Als de tegenstander de wedstrijd(en) heeft afgelast, dan hoort de tegenstander dit in te vullen in Sportlink Club.
Klik op Sportlink Club en je ziet achter de wedstrijd, in het rood, 'AFGELAST' staan.
Het staat dan ook vermeld op Voetbal.nl.

Ben je niet zeker van de zaak; bel naar je tegenstander of kijk op de website van de tegenstander of de uitwedstrijd is afgelast.

Hoe werkt het?
De KNVB Widget bevat het programma voor de komende 14 dagen en de uitslagen van de afgelopen 7 dagen van vv Heerenveen zoals deze bekend zijn bij de KNVB.
Thuis- en uitwedstrijden worden in een aparte lijst getoond.
Dus als je het complete programma van de komende weken wilt bekijken, vergeet dan nooit zowel de thuis- als de uitknop te gebruiken.
KNVB widget is het officiële voetbalprogramma van de KNVB. Behalve het voetbalprogramma vind je hier ook de uitslagen, standen en afgelastingen.

Hier een korte uitleg van de knoppen

widget

1. Navigatie naar de thuiswedstrijden
2. Navigatie naar de uitwedstrijden
3. Navigatie naar de uitslagen van de gespeelde wedstrijden
4. Navigatie naar het nieuws
Als men op de regel van een wedstrijd gaat staan en er op klikt krijgt men de details van de wedstrijd

co = Competitie
be = Beker
oefen = Oefenwedstrijd
Voor elk team informatie, uitslagen en standen klik op het rondje met de i

Wil je de KNVB widget op je hele scherm zien, ga met de muis op knop 1, 2, 3, of 4 staan, klik rechts op de muis, klik op ‘link openen in een nieuw venster’ en het wordt een stuk leesbaarder.

NB
Een prachtig systeem maar het invullen van uitslagen, oefenwedstrijden of afgelastingen is en blijft ‘mensenwerk’.

Meer in deze categorie: Pieter Benedictus Jeugdtoernooi »

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.