donderdag, 01 juni 2017 22:01

Voorlopige indelingen 2017/2018

Geschreven door Jeugdcommissie

Hieronder staan de voorlopige indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen 2017-2018:

Klik hier voor JO8

Klik hier voor JO9

Klik hier voor JO10

Klik hier voor JO11

Klik hier voor JO13

Klik hier voor JO15

Klik hier voor JO17

Klik hier voor JO19

De afgelopen maanden hebben we ons uiterste best gedaan om alle voetballers goed in beeld te krijgen. Vele ogen hebben ons hierbij geholpen.

Inloopavond
Tijdens de inloopavond kunnen ouders/speler/speelsters hun vragen en opmerkingen kwijt bij de mensen van de Jeugdcommissie en de Technische Commissie. Bij deze gelegenheid zal er niet inhoudelijk op vragen/opmerkingen worden ingegaan. Deze zullen worden genoteerd en op een later moment besproken worden in betreffende werkgroep. Vervolgens zal met de desbetreffende ouder of speler/speelster een gesprek plaatsvinden.

Deze inloopavond zal gehouden worden op dinsdag 6 juni a.s. op de volgende tijdstippen:
Leeftijdscategorie: JO08 t/m JO11 18:00 tot 19:00 uur
Leeftijdscategorie: JO13 en JO15 19:00 tot 20:00 uur
Leeftijdscategorie: JO17 en JO19 20:00 tot 21:00 uur

Handhaving is een feit:
Volgend seizoen speelt

VV Heerenveen 1 VV

wederom Hoofdklasse!

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.