donderdag, 01 juni 2017 15:13

JO11-3 Toernooi winnaar bij De Blesse!

Geschreven door Nino en Aziz

Op de foto zijn vlnr: Nino Jevtic(trainer-coach), Dain vd Werf, Mika Kerkhof, Nicola Jevtic, Wisse Jan Scheper, Jesper Geertsma, Finn Faber, Jeroen Wiersma, Sofian Youfi, Niels Hamstra, Aziz Youfi(leider).

Zaterdag 27 mei 20017 vv Heerenveen JO11-3 is toernooi winnaar bij De Blesse toernooi geworden.
JO11-3 won overtuigd alle wedstrijden en daarmee is een dik verdiende toernooi winnaar geworden.

Een mooie seizoen afsluiting voor jongens!

Met deze wil leiding van JO11-3 aan jongens en ouders bedanken en veel succes in volgende seizoen toewensen!

beker

Media

Woensdag 16 augustus 2017
flevo VV Flevoboys 1 - VV Heerenveen 1 VV

(Oefen)

Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80 te EMMELOORD

Zaterdag 19 augustus 2017
VV VV Heerenveen 1 - WVV 1 wvv

(Oefen)

Sportpark Skoatterwâld

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier