zaterdag, 03 juni 2017 17:07

Vacature beheerder

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

VV Heerenveen is een club met ruim 850 leden en één van de grootste amateursportverenigingen van Friesland. Ons sportcomplex Skoatterwâld delen wij met de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Voor het nieuwe seizoen heeft VV Heerenveen de vacature van

Beheerder m/v
minimaal 18 uur per week

De beheerder is tijdens het voetbalseizoen verantwoordelijk voor het schoonmaken van en toezicht houden op de (kleed)accommodaties en de terreinen van het sportpark Skoatterwâld te Heerenveen. Werktijden zijn avonddiensten van 16.00 uur tot 22.00 uur en weekenddiensten van 07.00 uur tot 18.00 uur. Uren en werkdagen worden in overleg bepaald. Beloning is conform minimum loon.

Functie eisen:
• Verantwoordelijkheid
• Zelfstandig, flexibel en nauwgezet kunnen werken
• Bereid zijn om in avond en weekenddienst te werken in samenwerking met anderen.
• Klantvriendelijk zijn met gevoel voor service
• Schoon en netjes kunnen werken
• Van onbesproken gedrag zijn ivm het betreden van afgesloten kleedruimtes

Een uitgebreide functiebeschrijving is op te vragen op e-mailadres bestuur [AT] vvheerenveen [DOT] nl. Informatie is te verkrijgen bij bestuurslid Richard Vellinga, 06-22520063. Stuur uw sollicitatiebrief en cv voor 16 juni naar bestuur [AT] vvheerenveen [DOT] nl.

Zondag 22 oktober 2017
 VV VV Heerenveen 1 - De Bataven 1 Bataven