zaterdag, 03 juni 2017 17:07

Vacature beheerder

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

VV Heerenveen is een club met ruim 850 leden en één van de grootste amateursportverenigingen van Friesland. Ons sportcomplex Skoatterwâld delen wij met de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Voor het nieuwe seizoen heeft VV Heerenveen de vacature van

Beheerder m/v
minimaal 18 uur per week

De beheerder is tijdens het voetbalseizoen verantwoordelijk voor het schoonmaken van en toezicht houden op de (kleed)accommodaties en de terreinen van het sportpark Skoatterwâld te Heerenveen. Werktijden zijn avonddiensten van 16.00 uur tot 22.00 uur en weekenddiensten van 07.00 uur tot 18.00 uur. Uren en werkdagen worden in overleg bepaald. Beloning is conform minimum loon.

Functie eisen:
• Verantwoordelijkheid
• Zelfstandig, flexibel en nauwgezet kunnen werken
• Bereid zijn om in avond en weekenddienst te werken in samenwerking met anderen.
• Klantvriendelijk zijn met gevoel voor service
• Schoon en netjes kunnen werken
• Van onbesproken gedrag zijn ivm het betreden van afgesloten kleedruimtes

Een uitgebreide functiebeschrijving is op te vragen op e-mailadres bestuur@vvheerenveen.nl. Informatie is te verkrijgen bij bestuurslid Richard Vellinga, 06-22520063. Stuur uw sollicitatiebrief en cv voor 16 juni naar bestuur@vvheerenveen.nl.

Woensdag 16 augustus 2017
flevo VV Flevoboys 1 - VV Heerenveen 1 VV

(Oefen)

Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80 te EMMELOORD

Zaterdag 19 augustus 2017
VV VV Heerenveen 1 - WVV 1 wvv

(Oefen)

Sportpark Skoatterwâld

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier