dinsdag, 06 juni 2017 13:13

vv Heerenveen JO19-2 toernooi winnaar!!

Geschreven door Nino Jevtic

Op de foto vlnr staand: Richard, Tim, Arkando, Lars, Hessel, Nino(trainer-coach)
vlnr gehurkt: Samme, Faris, Melik, Victor, Wessel, vlnr zittend: Jame, Max.

Zondag 4 juni vv Heerenveen JO19-2 speelde Pinkstertoernooi in Groningen bij Gvav Rapiditas. JO19-2 van vv Heerenveen speelde geweldig, geen een doelpunt tegen en won verdiende 1e plaats.
vv Heerenveen JO19-2 toernooi winnaar!!

Naast JO19-2 in Groningen op dezelfde toernooi was ook JO17-3 van vv Heerenveen, zoals dat hoort voor teams van vv Heerenveen, JO17-3 heeft ook 1e plaats gewonnen. Wij hebben dat gezamenlijk gevierd en gezamenlijke foto's van winnaars gemaakt.
Vrijdag op dezelfde toernooi 1e plaats won JO15-2 en op maandag won JO17-1 ook 1e plaats. Dus zeer geslaagde toernooi bij Gvav Rapiditas voor teams van vv Heerenveen.

Woensdag 16 augustus 2017
flevo VV Flevoboys 1 - VV Heerenveen 1 VV

(Oefen)

Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80 te EMMELOORD

Zaterdag 19 augustus 2017
VV VV Heerenveen 1 - WVV 1 wvv

(Oefen)

Sportpark Skoatterwâld

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier