dinsdag, 06 juni 2017 13:13

vv Heerenveen JO19-2 toernooi winnaar!!

Geschreven door Nino Jevtic

Op de foto vlnr staand: Richard, Tim, Arkando, Lars, Hessel, Nino(trainer-coach)
vlnr gehurkt: Samme, Faris, Melik, Victor, Wessel, vlnr zittend: Jame, Max.

Zondag 4 juni vv Heerenveen JO19-2 speelde Pinkstertoernooi in Groningen bij Gvav Rapiditas. JO19-2 van vv Heerenveen speelde geweldig, geen een doelpunt tegen en won verdiende 1e plaats.
vv Heerenveen JO19-2 toernooi winnaar!!

Naast JO19-2 in Groningen op dezelfde toernooi was ook JO17-3 van vv Heerenveen, zoals dat hoort voor teams van vv Heerenveen, JO17-3 heeft ook 1e plaats gewonnen. Wij hebben dat gezamenlijk gevierd en gezamenlijke foto's van winnaars gemaakt.
Vrijdag op dezelfde toernooi 1e plaats won JO15-2 en op maandag won JO17-1 ook 1e plaats. Dus zeer geslaagde toernooi bij Gvav Rapiditas voor teams van vv Heerenveen.

Zondag 22 oktober 2017
 VV VV Heerenveen 1 - De Bataven 1 Bataven