vrijdag, 09 juni 2017 14:30

Familie Metz 1.000ste volger op Facebook

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

Op de foto vlnr: Frank Beenen, Annemarein, Ryjanne, Lieke en Marijje Metz.

De club heeft een actieve Facebookpagina waarop allerlei nieuws wordt geplaatst. Alle volgers blijven zo goed op de hoogte van het wel en wee van VV Heerenveen. Het aantal volgers is het afgelopen seizoen weer flink gestegen. In mei verwelkomden wij de 1.000ste volger, een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. De familie Metz werd in het zonnetje gezet met een prachtig boeket van onze sponsor HE-AS en een paar voetbalsokken voor zoon Rudmer, speler in de JO-9. De presentjes werden overhandigd door Frank Beenen, de beheerder van onze Facebookpagina. Niets missen van al het clubnieuws? Like onze Facebookpagina, op naar de 2.000 volgers!

Zondag 22 oktober 2017
 VV VV Heerenveen 1 - De Bataven 1 Bataven