zaterdag, 10 juni 2017 13:05

Oerterp Toernooi winnaar vv Heerenveen JO19-2

Geschreven door Nino Jevtic

Op foto's staand vlnr: Nino Jevtic(Trainer-coach), Wessel Woudstra, Konrad Dziegiel, Lars Ittersen, Arkando Jagersma, Martijn Bos, Samme Guarnieri, Victor Zuid, Bram Voskuilen.
Gehurkt vlnr: Helger Woudstra(trouwe supporter), Faris Turkovic, Max Toredjo, Richard Tsopedor, Hessel Peters, Jame Phonthasi.

Vrijdag 9 juni 2017 vv Heerenveen JO19-2 speelde een avondtoernooi bij vv Oerterp. Tot laatste wedstrijd was spannend wie gaat toernooi winnen, in het laatste wedstrijd van het toernooi vv Heerenveen moest met 3-0 winnen om kampioen te worden anders ging 1. plaats naar vv Oerterp. Bij begin van laatste wedstrijd van vv Heerenveen stonden alle spelers van vv Oerterp(3 punten meer dan wij en betere doelsaldo op dat moment) naast veld en in de hoop dat vv Heerenveen JO19-2 gaat niet redden om met 3-0 te winnen. Na 5 minuten kwam vv Heerenveen JO19-2 op 1-0 en iets later in eerste helft op 2-0, toen in 2e helft vv Heerenveen kwam op 3-0 voor te staan begon aftocht van vv Oerterp spelers, nog enkele spelers zijn wel gebleven in verwachting dat tegenstander gaat wel scoren en verpesten een feestje voor vv Heerenveen JO19-2 maar na 4-0 voor vv Heerenveen zijn ze allemaal onder de douches verdwenen.
Een heel mooie week voor vv Heerenveen JO19-2, in een week 3 toernooien gespeeld en alle 3 gewonnen.
Top presentaties boys!!! Forza vv Heerenveen!!!

Handhaving is een feit:
Volgend seizoen speelt

VV Heerenveen 1 VV

wederom Hoofdklasse!

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.