zaterdag, 10 juni 2017 13:05

Oerterp Toernooi winnaar vv Heerenveen JO19-2

Geschreven door Nino Jevtic

Op foto's staand vlnr: Nino Jevtic(Trainer-coach), Wessel Woudstra, Konrad Dziegiel, Lars Ittersen, Arkando Jagersma, Martijn Bos, Samme Guarnieri, Victor Zuid, Bram Voskuilen.
Gehurkt vlnr: Helger Woudstra(trouwe supporter), Faris Turkovic, Max Toredjo, Richard Tsopedor, Hessel Peters, Jame Phonthasi.

Vrijdag 9 juni 2017 vv Heerenveen JO19-2 speelde een avondtoernooi bij vv Oerterp. Tot laatste wedstrijd was spannend wie gaat toernooi winnen, in het laatste wedstrijd van het toernooi vv Heerenveen moest met 3-0 winnen om kampioen te worden anders ging 1. plaats naar vv Oerterp. Bij begin van laatste wedstrijd van vv Heerenveen stonden alle spelers van vv Oerterp(3 punten meer dan wij en betere doelsaldo op dat moment) naast veld en in de hoop dat vv Heerenveen JO19-2 gaat niet redden om met 3-0 te winnen. Na 5 minuten kwam vv Heerenveen JO19-2 op 1-0 en iets later in eerste helft op 2-0, toen in 2e helft vv Heerenveen kwam op 3-0 voor te staan begon aftocht van vv Oerterp spelers, nog enkele spelers zijn wel gebleven in verwachting dat tegenstander gaat wel scoren en verpesten een feestje voor vv Heerenveen JO19-2 maar na 4-0 voor vv Heerenveen zijn ze allemaal onder de douches verdwenen.
Een heel mooie week voor vv Heerenveen JO19-2, in een week 3 toernooien gespeeld en alle 3 gewonnen.
Top presentaties boys!!! Forza vv Heerenveen!!!

Zondag 17 december 2017
VV VV Heerenveen 1 - Hollandia 1 hollandia