dinsdag, 13 juni 2017 10:05

Verboden toegang

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

HERHALING

Hierbij willen we refereren aan het bericht op deze website van 29 december 2016.

Het is niet toegestaan om op de velden te spelen of te voetballen op momenten dat ons sportpark gesloten is.

De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat kinderen (ondanks dat de hekken gesloten zijn) toch gaan voetballen op de velden van SKW. Ook zijn er steeds vaker vernielingen welke de club geld kosten, ook vernielingen welke voortkomen uit het feit dat kinderen ongeoorloofd op het park komen.

Daarnaast moet men zich realiseren dat door het onderhoud aan de velden er diverse tractoren rondrijden op en rond de velden, die mensen die daarop rijden verwachten geen kinderen die plotseling achter een tractor zitten of staan. (dus ook wanneer de hekken wel open zijn ivm onderhoud is het niet toegestaan om op de velden te komen).

Ook willen we wijzen op het feit dat wanneer een kind bijvoorbeeld met zijn hoofd tegen een doelpaal komt en er een ambulance gebeld moet worden deze bij gesloten hekken niet bij het kind kunnen komen.

Op diverse plaatsen hangen (ondanks dat de hekken al gesloten zijn) ook nog bordjes met verboden toegang met artikel 461. Wanneer wij kinderen op de velden treffen zullen wij de kinderen een “taakstraf” opleggen door het laten doen van kleine klusjes op SKW, daarnaast ontvangen zij een officiële waarschuwing. Wanneer de politie uw kind op de velden treft kunnen zij een boete opleggen welke laag kan oplopen tot € 390,-.

Handhaving is een feit:
Volgend seizoen speelt

VV Heerenveen 1 VV

wederom Hoofdklasse!

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.