dinsdag, 13 juni 2017 10:05

Verboden toegang

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

HERHALING

Hierbij willen we refereren aan het bericht op deze website van 29 december 2016.

Het is niet toegestaan om op de velden te spelen of te voetballen op momenten dat ons sportpark gesloten is.

De laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat kinderen (ondanks dat de hekken gesloten zijn) toch gaan voetballen op de velden van SKW. Ook zijn er steeds vaker vernielingen welke de club geld kosten, ook vernielingen welke voortkomen uit het feit dat kinderen ongeoorloofd op het park komen.

Daarnaast moet men zich realiseren dat door het onderhoud aan de velden er diverse tractoren rondrijden op en rond de velden, die mensen die daarop rijden verwachten geen kinderen die plotseling achter een tractor zitten of staan. (dus ook wanneer de hekken wel open zijn ivm onderhoud is het niet toegestaan om op de velden te komen).

Ook willen we wijzen op het feit dat wanneer een kind bijvoorbeeld met zijn hoofd tegen een doelpaal komt en er een ambulance gebeld moet worden deze bij gesloten hekken niet bij het kind kunnen komen.

Op diverse plaatsen hangen (ondanks dat de hekken al gesloten zijn) ook nog bordjes met verboden toegang met artikel 461. Wanneer wij kinderen op de velden treffen zullen wij de kinderen een “taakstraf” opleggen door het laten doen van kleine klusjes op SKW, daarnaast ontvangen zij een officiële waarschuwing. Wanneer de politie uw kind op de velden treft kunnen zij een boete opleggen welke laag kan oplopen tot € 390,-.