woensdag, 14 juni 2017 17:40

JO O11-10 Kampioen!

Geschreven door Johan Strampel

Achterste rij: Stan Jellesma, Lasse Kramer (keeper), Landon Moes, Maliek Tavajärvi. Voorste rij: Luwano Tchakoua, Jur Jesse de Jong, Jens Bijlsma en Vasco Strampel
Niet op de foto: de leiders Tjarko de Jong en Daan Moes en trainer Niklas Tavajärvi.

Kampioen in het voorjaar 2017. Eind vorig jaar werd het team knap tweede met al een hele mooie kans om eerste te worden. JO11-10 werd dit seizoen steeds meer een team dat goed op elkaar ingespeeld raakte. Mooie en ook spannende wedstrijden met uiteindelijk de kampioenstrofee in handen. Super gedaan !

Handhaving is een feit:
Volgend seizoen speelt

VV Heerenveen 1 VV

wederom Hoofdklasse!

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Vanaf maandag 12 juni 2017 zijn de reguliere trainingen gestopt. De velden gaan
allemaal in onderhoud en het sportpark is over het algemeen gesloten.

Wedstrijdplanning op SKW:
De velden zijn in onderhoud, geen wedstrijden gepland voor dit moment.

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier

Speeldagenkalender 2016-2017: klik hier

Onze beheerders van SKW
beheerders Henk Koot en Franke Geert Talman
De beheerders Henk en Franke Geert proberen op de doordeweekse avonden, tijdens de trainingen, de kleedkamers en velden goed te beheren. Als ieder team in zijn eigen kleedkamer gaat zitten, kan het niet fout gaan.
Op de drukke zaterdagen zijn Henk en Franke Geert voor menigeen dé vraagbaak.