woensdag, 14 juni 2017 17:40

JO O11-10 Kampioen!

Geschreven door Johan Strampel

Achterste rij: Stan Jellesma, Lasse Kramer (keeper), Landon Moes, Maliek Tavajärvi. Voorste rij: Luwano Tchakoua, Jur Jesse de Jong, Jens Bijlsma en Vasco Strampel
Niet op de foto: de leiders Tjarko de Jong en Daan Moes en trainer Niklas Tavajärvi.

Kampioen in het voorjaar 2017. Eind vorig jaar werd het team knap tweede met al een hele mooie kans om eerste te worden. JO11-10 werd dit seizoen steeds meer een team dat goed op elkaar ingespeeld raakte. Mooie en ook spannende wedstrijden met uiteindelijk de kampioenstrofee in handen. Super gedaan !

Zondag 22 oktober 2017
 VV VV Heerenveen 1 - De Bataven 1 Bataven