maandag, 19 juni 2017 10:03

MO11-1 kampioen op meidentoernooi in Haren

Geschreven door Jolanda Bakker

Zaterdag 17 juni hebben de meiden van MO11-1 de eerste plaats behaald op het meidentoernooi bij VV Gorecht in Haren. Ze hebben hiermee een uiterst succesvol, sportief en gezellig seizoen afgesloten.

Een seizoen waarin het kampioenschap werd gevierd, een tweede plaats op het toernooi in Irnsum werd behaald, een “leerzaam” toernooi bij VV Heerenveen werd gespeeld en dan nog deze geweldige afsluiter in Haren. Nu even een paar weken bijkomen en vakantie vieren zodat we er in september weer fris tegen aan kunnen. Meiden, Oeds en Ytzen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Zondag 17 december 2017
VV VV Heerenveen 1 - Hollandia 1 hollandia