maandag, 19 juni 2017 10:03

MO11-1 kampioen op meidentoernooi in Haren

Geschreven door Jolanda Bakker

Zaterdag 17 juni hebben de meiden van MO11-1 de eerste plaats behaald op het meidentoernooi bij VV Gorecht in Haren. Ze hebben hiermee een uiterst succesvol, sportief en gezellig seizoen afgesloten.

Een seizoen waarin het kampioenschap werd gevierd, een tweede plaats op het toernooi in Irnsum werd behaald, een “leerzaam” toernooi bij VV Heerenveen werd gespeeld en dan nog deze geweldige afsluiter in Haren. Nu even een paar weken bijkomen en vakantie vieren zodat we er in september weer fris tegen aan kunnen. Meiden, Oeds en Ytzen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Woensdag 16 augustus 2017
flevo VV Flevoboys 1 - VV Heerenveen 1 VV

(Oefen)

Sportpark Ervenbos
Espelerlaan 80 te EMMELOORD

Zaterdag 19 augustus 2017
VV VV Heerenveen 1 - WVV 1 wvv

(Oefen)

Sportpark Skoatterwâld

Weekplanning Sportpark Skoatterwâld (SKW)

Wedstrijdplanning op SKW:

Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling: klik hier
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier