woensdag, 09 augustus 2017 17:21

Wedstrijdkleding ophalen op 22 en 25 augustus

Geschreven door Kledingcommissie

Op dinsdagavond 22 augustus en vrijdagavond 25 augustus 2017 kan tussen 19:30 en 20:30 de wedstrijdkleding gehaald door de leiders/trainers van de teams.

Als VV Heerenveen zijn we ontzettend blij met de sponsoring van Groenleven en Kika.
Groenleven heeft ervoor gezorgd dat ieder voetbalteam van VV Heerenveen dit seizoen in nieuwe wedstrijdshirts kan voetballen. De naam van Groenleven zal achterop de wedstrijdshirts staan m.u.v. ons eerste elftal, hierop staat Groenleven voorop.  De naam Kika staat voor op de shirts!

Dit betekent dat er een forse investering is gedaan door Groenleven maar ook door VV Heerenveen want naast de nieuwe shirts en de bedrukking zijn ook de meeste oude broekjes vervangen.

Om deze reden zijn wij echt genoodzaakt om de regels voor de wedstrijdkleding aan te scherpen en bij verlies of beschadiging hier consequenties voor het team aan te verbinden en dit vanaf dit seizoen ook zeker gaan hanteren.

Vernieuwde regels betreffende teamkleding VV Heerenveen:

• Leider/trainer tekent voor aantal geleverde shirts, broeken en eventuele keeperskleding, welke genoemd op kledinglijst.
  • Kleding mag beslist NIET per teamlid worden uitgedeeld, maar moet wekelijks in het geheel door leiding of middels een was schema gewassen worden. Wanneer wij hier andere signalen over ontvangen wordt de wedstrijdkleding ingenomen!!
  • Bij verlies of beschadiging worden kosten in rekening gebracht!
    Kosten verlies shirt € 35,-
    Kosten verlies wedstrijdbroekje €12,50.
  • Eventuele maten of rugnummers zullen binnen een team gewisseld moeten worden. Wij als kledingcommissie hebben nl. nog niet veel reservekleding,
  • Voorkom bij uitlenen van spelers dat kleding meegaat, het team dat spelers nodig heeft, heeft zelf voldoende kleding.
    Ook bij vermissing/beschadiging van de wedstrijdkleding moet dit gemeld worden bij de kledingcommissie en niet onderling lenen bij andere teams mits anders beslist wordt door de kledingcommissie.
  • Mocht een team reservekleding nodig hebben, graag voor vrijdag aanvragen!!

Wasvoorschriften:

• De wedstrijdkleding mag op uiterlijk 40 graden gewassen worden.
  • Er mogen absoluut GEEN BLEEKMIDDELEN gebruikt worden. (hierdoor verkleuring op nrs, logo en merk, dit valt overduidelijk op))
    Hierdoor vervagen de kleuren van de rugnummers
  • Voorwasmiddelen als Vanish, groene zeep, Biotex mogen wel gebruikt worden

Wij gaan ervanuit dat teams/begeleiding zich aan bovengenoemde regels zullen gaan houden.
Problemen/verlies in vorige seizoenen hebben ons doen beslissen hier duidelijk en beslissend in op te treden.

Laten we niet alleen goed omgaan met onze privéspullen maar ook met de spullen van VV Heerenveen!

Met vriendelijke groet,
Kledingcommissie VV Heerenveen