dinsdag, 15 augustus 2017 18:10

Nieuwe gezichten op SKW

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

Deze week starten de nieuwe beheerders op SKW. Het zijn Nel de Boer en Riyadh Boutros. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de accommodatie. In het eerstvolgende clubblad zullen zij zich even nader voorstellen. Wij wensen Nel en Riyadh veel succes en plezier bij VV Heerenveen!

Nel de Boer

thumb IMG 5573 1024

Riyadh Boutros

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier