dinsdag, 15 augustus 2017 20:54

Start trainingen

Geschreven door Wedstrijdsecretariaat

Start trainingen

De eerste teams zijn deze week weer begonnen met trainen en zo vangen we langzamerhand
het nieuwe seizoen aan.

Voor de meerderheid van de teams zal de training starten in de week van 4 september a.s. Alleen die teams die al eerder officiële wedstrijden spelen (2 september start de bekercompetitie), kunnen op verzoek eerder beginnen.

Dit dan wel eerst aanvragen s.v.p. door te mailen naar wedstrijdsecretariaat@vvheerenveen.nl

De trainingsdagen en tijden zullen worden gecommuniceerd via de leiders/trainers.

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier