dinsdag, 15 augustus 2017 21:13

Vrijdag 18 augustus geen trainingen mogelijk op SKW

Geschreven door Wedstrijdsecretariaat

In verband met het Internationaal toernooi van Sc Heerenveen kan er door de teams van VV Heerenveen op vrijdag 18 augustus niet op SKW getraind worden.

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier