maandag, 21 augustus 2017 08:51

Wij zijn rookvrij

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. VV Heerenveen is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. We zetten daarom de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Als club willen we iedereen een gezonde en veilige sportomgeving bieden. Rookvrij past binnen ons gezonde beleid en bij onze samenwerking met KiKa. Dat betekent dat er op het gehele terrein en langs de lijn niet meer gerookt mag worden. Roken kan buiten het hek op het parkeerterrein. De asbakken op het terrein zullen binnenkort allemaal zijn verwijderd. Op SKW zijn diverse borden en banners geplaatst om aan te geven dat we rookvrij zijn. We rekenen op jullie steun en medewerking, alvast dank daarvoor!

Zaterdag 18 november 2017
 MSC MSC 1 - VV Heerenveen 1 VV