maandag, 21 augustus 2017 08:51

Wij zijn rookvrij

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. VV Heerenveen is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. We zetten daarom de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Als club willen we iedereen een gezonde en veilige sportomgeving bieden. Rookvrij past binnen ons gezonde beleid en bij onze samenwerking met KiKa. Dat betekent dat er op het gehele terrein en langs de lijn niet meer gerookt mag worden. Roken kan buiten het hek op het parkeerterrein. De asbakken op het terrein zullen binnenkort allemaal zijn verwijderd. Op SKW zijn diverse borden en banners geplaatst om aan te geven dat we rookvrij zijn. We rekenen op jullie steun en medewerking, alvast dank daarvoor!

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier