zondag, 03 september 2017 09:17

Clubplan VV Heerenveen

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

We willen allemaal het beste voor VV Heerenveen. Maar helaas ontbreekt het vaak aan tijd en geld. Hierdoor kunnen wij niet altijd alle dromen voor de club waarmaken. Hier willen we wat aan doen. Daarom maken wij met ingang van dit seizoen gebruik van Clubplan – omdat de club het verdient!

VV Heerenveen in actie

Clubplan is een communicatie- en actieplatform voor verenigingen. Hiermee kunnen wij alle acties beheren die wij organiseren bij onze club. Daarnaast kunnen we van hieruit ook nieuwsbrieven en uitnodigingen versturen. Daarbij worden wij dan op professionele wijze ondersteund door Clubplan Nederland.

De belangrijkste voordelen hiervan zijn:

• Wij zijn hierdoor zelf minder tijd kwijt aan onze acties
• Met de hulp van Clubplan kunnen we straks beter scoren met deze acties

Zo helpt Clubplan ons om alle clubdromen waar te maken, omdat VV Heerenveen het verdient!

Binnenkort starten we met de warming-up. Daarover later meer.

Zaterdag 18 november 2017
 MSC MSC 1 - VV Heerenveen 1 VV