zondag, 03 september 2017 09:17

Clubplan VV Heerenveen

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

We willen allemaal het beste voor VV Heerenveen. Maar helaas ontbreekt het vaak aan tijd en geld. Hierdoor kunnen wij niet altijd alle dromen voor de club waarmaken. Hier willen we wat aan doen. Daarom maken wij met ingang van dit seizoen gebruik van Clubplan – omdat de club het verdient!

VV Heerenveen in actie

Clubplan is een communicatie- en actieplatform voor verenigingen. Hiermee kunnen wij alle acties beheren die wij organiseren bij onze club. Daarnaast kunnen we van hieruit ook nieuwsbrieven en uitnodigingen versturen. Daarbij worden wij dan op professionele wijze ondersteund door Clubplan Nederland.

De belangrijkste voordelen hiervan zijn:

• Wij zijn hierdoor zelf minder tijd kwijt aan onze acties
• Met de hulp van Clubplan kunnen we straks beter scoren met deze acties

Zo helpt Clubplan ons om alle clubdromen waar te maken, omdat VV Heerenveen het verdient!

Binnenkort starten we met de warming-up. Daarover later meer.

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier