woensdag, 06 september 2017 13:30

Warming-up Clubplan VV Heerenveen

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

Clubplan is het nieuwe communicatie- en actieplatform dat wij gaan gebruiken bij VV Heerenveen. Net als voor een training of wedstrijd is een goede warming-up daarbij erg belangrijk, want dit voorkomt pijntjes later. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat alles straks soepel loopt.

Samen scoren we meer

We willen allemaal het beste voor VV Heerenveen. Hoe beter we daarbij samenwerken met z’n allen, hoe sneller we al onze clubdromen waar kunnen maken. Voor de communicatie binnen VV Heerenveen is het daarom erg belangrijk dat de club iedereen goed kan bereiken. Dit is de basis voor ons nieuwe Clubplan.

Alle (jeugd)coördinatoren, leiders en trainers ontvangen daarom binnenkort per e-mail een verzoek om in te loggen in Clubplan. Wil iedereen in Clubplan controleren of zijn eigen team up-to-date is?

Moderne communicatie

Eén van de functies van de club is om leden, vrijwilligers, sponsors en supporters op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij VV Heerenveen. Als voetbalvereniging moeten wij daarbij mee met onze tijd, want de traditionele communicatiemiddelen van vroeger voldoen niet meer. Daarom kiezen wij nu voor moderne communicatiemiddelen. Clubplan helpt ons daarbij.

Privacy

Uiteraard gaat VV Heerenveen altijd zorgvuldig om met de contactgegevens van onze leden, vrijwilligers, sponsors en supporters. Daarom kiezen wij ervoor om alle acties te beheren vanuit één centraal platform (Clubplan), in plaats van gebruik te maken van allemaal verschillende aanbieders.

De club bepaalt hierbij altijd zelf aan welke acties wij meedoen, we houden altijd zelf de regie! De contactgegevens uit Clubplan worden dus alleen ingezet voor communicatie die is goedgekeurd door het bestuur. Denk hierbij aan acties, nieuwsbrieven en uitnodigingen. De contactgegevens uit Clubplan worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Het bestuur ziet erop toe dat hiervan geen misbruik wordt gemaakt. Bovendien kunnen leden zich altijd zelf afmelden bij het secretariaat of onderaan de e-mails die worden verstuurd. De privacy van onze leden is zo altijd gewaarborgd. VV Heerenveen en Clubplan voldoen daarbij aan alle regelgeving.

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier