vrijdag, 08 september 2017 16:55

Aanbieding trainingspakketten

Geschreven door

Beste leden,

We zijn weer los! VV Heerenveen heeft een speciale aanbieding voor de aanschaf van trainingspakketten zodat je op dat gebied in ieder geval het seizoen goed kunt starten. De aanbieding is geldig tot 1 oktober en iedere zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur te koop in de kantine. Zorg dat je erbij bent, dan heb je het pakket meteen in huis. Geen tijd om te komen? Dan kun je ook bestellen via de website. Ga naar www.vvheerenveen.nl/organisatie/kleding-bestellen of via de knop op de homepagina. Via het bestelformulier kun je het pakket bestellen (of andere kleding). Alle kledingartikelen zijn inclusief het mooie clublogo van VV Heerenveen. De volgende trainingspakketten in ons mooie nieuwe clublijn zijn in de aanbieding.

Seizoenspakket

Clubprijs: 51,10 euro
Aanbiedingsprijs: 45 euro!
Toeslag seniorenpakket: 5 euro

Voor vragen over de verkoop van kleding kun je mailen naar kleding@vvheerenveen.nl.

Zondag 23 september 2017
  alp Alphense Boys 1 - VV Heerenveen 1 VV

Sportpark De Bijlen
Sportlaan te ALPHEN AAN DE RIJN

Planning Sportpark Skoatterwâld (SKW)
Scheidsrechters
Jeugdteams MO/JO19, MO/JO17 en MO/JO15 leveren scheidsrechters voor MO11-, MO13-. JO9- en JO11-wedstrijden.

De competitiestanden

Scheidsrechters (jeugd)wedstrijden thuis

ATTENTIE: Staat achter de wedstrijd geen scheidsrechter genoemd, dan heeft de Coordinator Scheidsrechter niemand kunnen vinden. Spijtig natuurlijk maar dat betekent dat de leiding van het vv Heerenveen team zelf een scheidsrechter moet regelen. Bijvoorbeeld een ouder.

Wat heb je nodig? Een fluitje, pen, papier en een horloge. Fluitjes zijn aanwezig in de wedstrijdsecretariaatkamer. Na de wedstrijd graag uitslag doorgeven of noteren op het papier waar het speelschema staat. De uitslag wordt later in Sportlink Club ingevoerd. En graag het fluitje teruggeven.

Wil je af en toe fluiten?
Laat het ons weten. Graag een e-mail naar Wendy van der Heide: heidestel@hotmail.com

Trainingsschema:
Standaard trainingsschema: klik hier
Kleedkamerindeling:
Knelpunten veld- en kleedkamerindeling, klik hier