vrijdag, 08 september 2017 16:55

Aanbieding trainingspakketten

Geschreven door

Beste leden,

We zijn weer los! VV Heerenveen heeft een speciale aanbieding voor de aanschaf van trainingspakketten zodat je op dat gebied in ieder geval het seizoen goed kunt starten. De aanbieding is geldig tot 1 oktober en iedere zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur te koop in de kantine. Zorg dat je erbij bent, dan heb je het pakket meteen in huis. Geen tijd om te komen? Dan kun je ook bestellen via de website. Ga naar www.vvheerenveen.nl/organisatie/kleding-bestellen of via de knop op de homepagina. Via het bestelformulier kun je het pakket bestellen (of andere kleding). Alle kledingartikelen zijn inclusief het mooie clublogo van VV Heerenveen. De volgende trainingspakketten in ons mooie nieuwe clublijn zijn in de aanbieding.

Seizoenspakket

Clubprijs: 51,10 euro
Aanbiedingsprijs: 45 euro!
Toeslag seniorenpakket: 5 euro

Voor vragen over de verkoop van kleding kun je mailen naar kleding [AT] vvheerenveen [DOT] nl.

Zaterdag 18 november 2017
 MSC MSC 1 - VV Heerenveen 1 VV