zondag, 08 oktober 2017 16:41

NIEUWE SPONSOR MO-11-1 V.V. Heerenveen

Geschreven door Ytzen Stoelwinder en Oeds Draaisma

Boven : John Duursma (sponsor d2d trappen),Kees Drent(sponsor Management& Engineering), Ytzen Stoelwinder(trainer/coach) , Oeds Draaisma (trainer/coach).
Midden: Tess Bleeker,Wendy Drent,Lotte Stoelwinder, Muriel Kroeze, Anna v/d Berg, Nynke Flapper, Anouk Truin, Fardou Draaisma, Christel Flapper.
Onder   : Demi Jonker (keepster).

Na vorig seizoen in de najaar competitie kampioen te zijn geworden in de 1e klasse 6 ,kon de enorme media aandacht van dit super elftal niet uitblijven.
Daardoor konden de sponsoren natuurlijk ook niet uitblijven, na vele aanmeldingen van sponsoren kregen wij een luxe probleem.
Natuurlijk zijn wij er uitgekomen en kijk hoe wij er als team opstaan!,klasse.
De trainingpakken en coach jacks zijn gerealiseerd door MANAGMENT & ENGINEERING en de voetbaltassen door D2D TRAPPEN onze dank hiervoor.
Wij gaan er dit seizoen er weer volop tegen aan in de 1e klasse 6 en worden naar de winterstop toe gevoegd aan de MO-13-1 waar wij als elftal de voorjaar competitie in gaan.
Ik hoop dat de meiden veel plezier gaan beleven en proberen er weer een geslaagd seizoen van te maken.
Een ieder bedankt die dit mogelijk heeft gemaakt.

Zaterdag 18 november 2017
 MSC MSC 1 - VV Heerenveen 1 VV