vrijdag, 10 november 2017 08:15

VV Heerenveen wint maar net van Delfstrahuizen 3-2 (2-1)

Geschreven door Bram van Kruistum

VV Heerenveen heeft woensdagavond de bekerwedstrijd tegen Delfstrahuizen met de hakken over de sloot gewonnen. De bezoekers hadden een grote supportersschare meegenomen en die overstemden de aanhangers van Heerenveen ruimschoots.

De eerste twintig minuten was de thuisclub nog het beste op dreef en de voorsprong na een kwartier door Han van Dijk gaf de verhouding weer. Delfstrahuizen was niet onder de indruk en met veel passie kregen zij in de drieëntwintigste minuut de beloning toen Sjoerd de Haan een goed genomen vrije trap kon binnentikken, achter doelman Frank van der Werf, 1-1.
Kort voor de pauze bracht Paul de Jong de stand op 2-1.

Na de rust werd het spel er niet beter op. Het klasse verschil was nog nauwelijks te zien. Remco Hof bracht de stand nog op 3-1, maar kort voor het einde kwam alsnog de aansluitingstreffer van de gasten. Maar daar bleef het bij.

Mede door de aanwezige supporters van Delfstrahuizen was er nog een leuke kantineomzet. Voor het vervolg van de bekercompetitie moeten wij de loting afwachten.

Dit weekend is het eerste vrij. Volgende week zaterdagavond 18 november is dan de wedstrijd in Meppel tegen de plaatselijke MSC.

Zaterdag 18 november 2017
 MSC MSC 1 - VV Heerenveen 1 VV