maandag, 11 december 2017 21:03

Iedereen welkom bij presentatie KiKa sponsoren

Geschreven door
Morgen, 12 december, vindt om 17.30 uur de presentatie van de KiKa sponsoren plaats. Twaalf bedrijven verbinden zich drie jaar lang aan VV Heerenveen als KiKa sponsor. 35% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar KiKa. Het startbedrag wordt morgen overhandigd aan KiKa. Daarnaast worden de sponsorcontracten getekend. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ontvangst op SKW vanaf 17.00 uur. De bedrijven zijn: Novatech Autoparts, Bakker Vakkeuken, Body & Fit, KMA Textiles, Coolserve, BentAcera, Bruining & De Goede, ViaData, De Torteltuin, Mitsubishi, Lascon en Wind Verzekeringen. Natuurlijk is GroenLeven ook aanwezig die deze sponsoractie mede mogelijk heeft gemaakt.

Zaterdag 21 april aanstaande

VV VV Heerenveen 1 - MSC 1 msc