zondag, 03 december 2017 13:49

Sponsornieuws

Geschreven door

Wie op zoek is naar de beste locatie en het mooiste bedrijfspand gaat natuurlijk even langs bij RBMT bedrijfsmakelaars & taxateurs in Heerenveen ( www.rbmt.nl ) . Het bedrijf van Robert van der Werf is al jaren een begrip in de vastgoedbranche. En met een voetbalverleden bij VV Heerenveen is Robert geen onbekende op SKW. Samen met collega Peter Paulides (r) poseerde hij voor het sponsorbord op het hoofdveld en werd de sponsorovereenkomst ondertekend in aanwezigheid van Paul Paulides (zoek de verschillen) van de sponsorcommissie. Wij hopen de heren vaker te zien. Welkom (terug) bij de club!

Zondag 21 oktober 2018

VV VV Heerenveen 1 - VV Bergum 1 Bergum