vrijdag, 26 januari 2018 19:09

Voetbal Café, het gezelligste café van Friesland in het Abe Lenstra Stadion!

Geschreven door redactie

Het Voetbal Café gaat zaterdag 10 maart het gezelligste café van Friesland creëren in het Abe Lenstra Stadion! Maak dit evenement mee met je vrienden en vriendinnen aan een gezellige stamtafel en test jullie voetbalkennis bij de PUBQUIZ, vraag je favoriete liedje aan bij de PIANO-ENTERTAINER en geniet van de wilde verhalen van ANDY VAN DER MEIJDE.

Een avondvullend programma die je als voetballiefhebber zeker niet mag missen. Bestel je kaarten (vanaf 12,50 euro pp excl. servicekosten) namens VV Heerenveen via www.hetvoetbalcafe.com/tickets  en sponsor op deze manier ook nog eens onze club!

Zondag 25 februari aanstaande

Silvolde SC Silvolde 1VV Heerenveen 1 VV