zondag, 28 januari 2018 14:04

VV Heerenveen ontvangt 3.000 euro extra van Vriendenloterij

Geschreven door Bestuur
VV Heerenveen ontvangt 3.000 euro extra van Vriendenloterij VV Heerenveen ontvangt 3.000 euro extra van Vriendenloterij

Heerenveen, 28 januari 2018

HEERENVEEN - Grote vreugde vandaag op sportpark Skoatterwâld van VV Heerenveen. De bus van de Vriendenloterij reed voor om de club een cheque van maar liefst 3.000 euro te overhandigen.

Het betreft een extra bonuscheque voor de best presterende club in Nederland tijdens de landelijke belactie in november 2017. Voor VV Heerenveen spelen 168 deelnemers mee aan de Vriendenloterij. De helft van de maandelijkse opbrengst komt rechtstreeks ten goede van VV Heerenveen. Deelnemers maken bovendien kans op mooie prijzen. Mede dankzij de teaminzet van de spelers van het eerste elftal tijdens de belactie is het mooie resultaat behaald en heeft dat geleid tot deze extra prijs. Het bedrag komt evenals de opbrengst uit de loten ten goede aan de renovatie van het sanitair in de kleedkamers.

Foto’s: Peter Wouda

cheque postcodeloterij henrick jan wind richard vellinga

cheque postcodeloterij vv heerenveen 2018 3000 euro