woensdag, 14 februari 2018 01:34

Meiden MO13 zaalvoetbalkampioen!

Geschreven door Ingrid Jasper
Meiden MO13 zaalvoetbalkampioen! Meiden MO13 zaalvoetbalkampioen!

Zaterdag 10 februari 2018 was in Nieuwehorne de finale van het zaalvoetbal. Na al eerder twee maal de dagwinst in Sint Nicolaasga dan nu om het echie. De eerste wedstrijd werd ruim gewonnen van Aengwirden met 5-0 wat een eerste wedstrijd.

De tweede wedstrijd tegen Udiros ging er om weg, halverwege aan de leiding met 1-0 met een goed spelend Heerenveen, het werd vlak voor het einde 1-1 maar wat was dit een knappe wedstrijd. Mooie combinaties, veel inzet werd beloond eindstand 1-1.

Nadat Udiros met 2-0 van Aengwirden had gewonnen en van Read Swart stonden zij bovenaan met 7 punten en een 5-1 doelsaldo.

Opdracht voor de MO-13was winnen in de laatste wedstrijd tegen Read Swart .

In een goed gevulde zaal hebben de bezoekers vanaf de eerste minuut kunnen genieten van een prachtige partij die uiteindelijk terecht werd gewonnen door de MO-13 met 2-0.

Zaterdag weer drie JO-13 teams verslagen KLASSE en terecht kampioen!!

Meiden en coaches wat waren jullie goed?

Trotse ouders

Zondag 16 december 2018