zondag, 18 februari 2018 16:51

Afgelasting trainingen en thuiswedstrijden

Geschreven door Jeugdcommissie

Beste ouders, spelers, trainers en leiders,

Dat een afgelasting van trainingen of wedstrijden tot teleurstelling leidt is voor elke voetballiefhebber te begrijpen.

Graag brengen wij de afgelastingsprocedure onder jullie aandacht, omdat hierover misverstanden bestaan en om onnodige negatieve communicatie hierover te voorkomen.

DE CONSUL

De consul wordt door de KNVB benoemd en die beoordeelt of een wedstrijd- en trainingsveld geschikt is om er op te kunnen voetballen.
De intentie van de consul is altijd dat er zo veel als mogelijk gevoetbald kan worden.

Bij een terreinbeoordeling zijn er voor de consul twee overwegingen: -welke gevaren levert de bespeling van het veld voor de spelers op? -wat is de schade die door het bespelen aan het veld wordt toegebracht?

Een juiste afweging maken is niet altijd eenvoudig.

Verzoek: respecteer altijd de beslissing van de consul en communiceer niet met hem over de afgelasting.

WEDSTRIJDSECRETARIAAT

Het wedstrijdsecretariaat communiceert de beslissing van de consul: zet de afgelasting van de training of thuiswedstrijden op de website en in Sportlink. (voetbal.nl)
Let wel: de consul beslist, het wedstrijdsecretariaat informeert.

Verzoek: communiceer je ontevredenheid of teleurstelling van een afgelasting niet met het wedstrijdsecretariaat. Respecteer de genomen beslissing!

En

Informeer niet bij het wedstrijdsecretariaat of een training of thuiswedstrijd doorgaat of niet.

TEAMLEIDING (leiders en trainer)
De teamleiding informeert zijn of haar team over de afgelasting van de training of thuiswedstrijd.

Verzoek: uit je ongenoegen of teleurstelling niet aan het wedstrijdsecretariaat. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking.

De jeugdcommissie

Zondag 23 september 2018