dinsdag, 27 februari 2018 09:12

Sponsorkliks: niet vergeten!

Geschreven door Sponsorcommissie

sponsorkliks logoBegin je online aankopen op de website van VV Heerenveen! Door gebruik te maken van het Sponsorkliks-logo op deze site komt een deel van jouw aankoopbedrag namelijk bij de club terecht.

Het kost jouw niets extra's, maar levert ons wel wat op. Inmiddels hebben we bijna € 2000,- opgehaald!

Je hoeft hier verder niets extra voor te doen, maar om te voorkomen dat je vergeet om eerst naar de site van VV Heerenveen te gaan als je een aankoop doet, is er nu een handige uitbreiding voor Google Chrome en Firefox. Je kan deze gratis extensie installeren zodat je nooit meer vergeet om je aankopen via Sponsorkliks te doen:

Download extensie voor Firefox

Download extensie voor Google Chrome