dinsdag, 13 maart 2018 15:15

JO11-4 zaalvoetbalkampioen!

Geschreven door Johan Strampel
Achterste rij: Thijs Wind, Stan Jellesma, Kai Wille. Voorste rij: Mert Gumussu, Leo Visser en Jur Jesse de Jong. Niet op de foto: Mats Westra, Niels Baarsma en Vasco Strampel, de leiders, Alexander Visser en Johan Strampel staan achter de lens. Achterste rij: Thijs Wind, Stan Jellesma, Kai Wille. Voorste rij: Mert Gumussu, Leo Visser en Jur Jesse de Jong. Niet op de foto: Mats Westra, Niels Baarsma en Vasco Strampel, de leiders, Alexander Visser en Johan Strampel staan achter de lens. Foto: Johan Strampel

Inmiddels zijn de eerste wedstrijden alweer gespeeld op het frisse groene gras. Voorafgaand aan de voorjaarscompetitie heeft JO11-4 een fantastisch zaalvoetbaltoernooi gespeeld.

De eerste reeks poulewedstrijden werden gespeeld in Sint Nicolaasga tegen Jubbega JO11-02 en Read Swart JO11-01. Tegen Jubbega lukte het niet om van meet af aan in ons spel te komen, Read Swart wist ons net echter nauwelijks te raken.

De tweede reeks wedstrijden kende een beter verloop. Tegen de Jubbegasters kwamen we echter nog steeds niet verder dan een gelijk spel. Na acht wedstrijden bleek de uitslag in de poule genoeg voor een plaats in de finale. In deze finale mocht naast poulewinnaar Jubbega JO11-02 ook Aengwirden JO11-01 en Udiros JO11-01 de strijd aan gaan voor de prijzen. In de Expansiehal, zeg maar ‘in het hol van de leeuw’.

Aengwirden, op het veld vaak spannende wedstrijden, kon er in de zaal niet doorheen komen. VV Heerenveen JO11-04 speelde finale waardig en trok de eerste drie punten met mooie combinaties naar zich toe. Udiros was voor ons een nieuwe uitdaging, een tegenstander die we in de competities nog niet tegen waren gekomen. Maar op de finaledag gaat er veel goed. JO11-04 speelt vol overgave en staat na twee wedstrijden op 6 punten. Voor onze ogen zien we dat Jubbega zowaar wat puntjes morst tegen Aengwirden. En daar hadden wij toch van gewonnen…? Het zit er misschien wel erin vandaag! De laatste wedstrijd dan: JO11-04 tegen Jubbega. Al naar een paar minuten speelden we Jubbega naar huis. Waar we eerder niet verder kwamen dan gelijke cijfers wordt JO11-04 zaalvoetbalkampioen. We zijn allemaal (altijd) supertrots!

Johan Strampel

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

alleen pinnen bij vvheerenveen 400

Thuiswedstrijden

Volgende wedstrijd

Zondag 26 januari 2020

Aanvang: 14.00 uur
VV VV Heerenveen 1 - Noordster 1 noordster 

Sportpark Skoatterwâld

 

Weekprogramma

 

Zaterdag 25 januari 2020 
(update: 19/1 - 19:14)

Trainingsschema
 - Kleedkamerindeling trainingen
 
 
 
 

clubblad download