donderdag, 29 maart 2018 19:55

Voetbalmiddag voor JO8 t/m JO11 op 19 april!

Geschreven door Patrick Dijkstra en Tim Strandstra

Afgelopen vrijdag (23 maart) hebben de voetballers van JO8 t/m JO11 heerlijk gevoetbald. Wij hebben genoten van de sportiviteit, gezelligheid en gedrevenheid van de voetballers!

Leuk om te zien dat de voetballers ook in een ander team dan hun eigen team samen mooie dingen laten zien. Doordat het toernooi op een vrijdag was, waren er een behoorlijk aantal voetballers afwezig. Vandaar dat wij besloten hebben om nogmaals een voetbalmiddag te organiseren en wel op donderdag 19 april.

Op deze manier hopen wij nog meer voetballers een plezierige middag te bezorgen naast hun huidige trainingen op het veld. De spelers zullen onderlinge wedstrijden spelen op veld C en D. De onderlinge wedstrijden zullen dus ook voornamelijk in teken staan van plezier.

Hierin een globaal tijdsplanning van de onderlinge wedstrijdjes:

Leeftijdscategorie O8 15:00 tot 16:00 uur.
Leeftijdscategorie O9 15:00 tot 16:00 uur.
Leeftijdscategorie O10 16:15 tot 17:15 uur.
Leeftijdscategorie O11 16:15 tot 17:15 uur.

Graag een kwartier vantevoren aanwezig (verzamelen in de kantine van SKW).

Voor meer vragen of onduidelijkheden kunt u terecht bij Patrick Dijkstra en Tim Strandstra.

Patrick Dijkstra: patdijk [AT] msn [DOT] com
Tim Strandstra: timstrandstra [AT] live [DOT] nl