donderdag, 12 april 2018 08:54

Dames van 35+ gezocht voor 7x7 competitie!

Geschreven door Danielle

Hey jij,

JA JIJ…! WIJ ZOEKEN JOU…!!

Wij zoeken dames van 35+ die graag zouden willen voetballen in een 7x7 competitie. Of je nou ooit gevoetbald hebt of nog nooit een bal hebt aangeraakt, wij zoeken jou!

Lijkt het je leuk om eens in de week, vooral voor de lol, een balletje te trappen? Meld je dan aan voor een training.

Het is de bedoeling om de 7x7 competitie in te gaan. Dit wordt gespeeld op een half voetbalveld. 1 keer per maand op vrijdagavond spelen we een paar korte wedstrijdjes. De andere vrijdagavonden in de maand trainen we. Trainen doen we van 20 tot 21 uur onder leiding van een gemotiveerde trainer. Lukt het een keer niet omdat je andere verplichtingen hebt, geen ramp!

We doen het immers voor de lol! We hebben al een stel te gekke dames bij elkaar, maar die leuke groep kan best nog wat worden aangevuld. Interesse?? Laat het me weten. Je mag me mailen op:

Zondag 21 oktober 2018

VV VV Heerenveen 1 - VV Bergum 1 Bergum