dinsdag, 01 mei 2018 13:21

Afmelden wanneer er niet getraind wordt

Geschreven door Wedstrijdsecretariaat

Het is meivakantie en we genieten van de vrije dagen en eventuele vakanties. Sommige teams komen om die reden niet trainen.

Dit is uiteraard niet een probleem echter hebben we een dringend verzoek om kenbaar te maken als er door een team niet traind wordt.

Dit kan (bij voorkeur) worden gecommuniceerd in de whatsapp van het ballenhok, daar zit als het goed is de leider/trainer van ieder team in. Wanneer dit niet lukt dan kan er een mail gestuurd worden naar het wedstrijdsecretariaat.

Op die manier kunnen onze beheerders hiermee rekening houden met de planning van de kleedkamers maar ook met hun eigen (privé)planning en voorkomen we dat ze onnodig op SKW staan te wachten op teams die niet komen trainen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.