vrijdag, 04 mei 2018 13:22

Seizoenkaartactie VV Heerenveen

Geschreven door bestuur

Aankomende zondag speelt sc Heerenveen tegen Feyenoord. Na afloop van deze wedstrijd start de Seizoenkaartactie. Seizoenkaarthouders krijgen dan bericht van sc Heerenveen over het verlengen van hun seizoenkaart. Heb jij een seizoenkaart? Gebruik dan onze code bij het verlengen en steun VV Heerenveen!

Voor iedereen die onze code gebruikt ontvangt VV Heerenveen €15!

Onze code is: 7009010

Verlengen: Ga naar https://www.naarhetstadion.nl/vvheerenveen

Delen: Ken je iemand anders met een Seizoenkaart van sc Heerenveen? Stuur dit bericht dan door. Hoe meer mensen er meedoen, hoe beter voor VV Heerenveen!

VV Heerenveen is Sportief Partner van sc Heerenveen. Daarom doen wij mee aan deze Seizoenkaartactie.

Samen scoren we meer!

Zondag 20 oktober 2019

stad SC Stadspark 1 -VV Heerenveen 1 VV

Sportpark Stadspark