zondag, 27 mei 2018 17:08

VV Heerenveen MO13-1 kampioen

Geschreven door Ingrid Jasper

Achterste rij: Leidster Nynke Entzinger, Hanneke Offringa, Senna de Vries, Rachel Iredale, Zoë Mesken, Robin Perridon, Leidster Martine Stuiver, Trainster Julia de Goede
Middelste rij: Trainster Anna Ruiter, Mees Jonkman, Guusje Jasper, Anouk Stoelwinder, Freya Falkena, Loïs Oldenburger, Trainser Denise Boes
Vooraan: Daantje Pieck

De meiden van MO13-1 hebben een uitermate goed seizoen gespeeld. Een team met startende spelers en al wat ervaren voetbalsters hebben elkaar deze competitie goed gevonden. Het voetbalspel werd steeds beter en de meiden lieten steeds mooiere combinaties zien. Daarnaast goede begeleiding van enthousiaste leidsters en trainsters, die er mede voor hebben gezorgd dat er een TEAM stond. En tot slot een trouw publiek welke zelfs bij de uitwedstrijden aanwezig waren. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een verdiend kampioenschap, een prestatie waar de meiden erg trots op mogen zijn.

Zondag 21 oktober 2018

VV VV Heerenveen 1 - VV Bergum 1 Bergum