zondag, 27 mei 2018 17:30

VV Heerenveen JO15-3 kampioen!

Geschreven door webmaster
VV Heerenveen JO15-3 kampioen 2018 VV Heerenveen JO15-3 kampioen 2018

Het team JO15-3 van VV Heerenveen is kampioen geworden! Na een 2-11 overwinning in de laatste wedstrijd in Nieuwehorne tegen UDIROS was het kampioenschap een feit. Na afloop patat in de kantine op Sportpark Skoatterwald bij VV Heerenveen. Gefeliciteerd jongens, en top gedaan coaches Marnix Brandsema en Mounir Ismail en trainers Cas Peetam en Mart van der Wal! Amir Ismail was topscorer van het seizoen!

Op de foto vnlr staand: Mounir Ismail (coach), Ingmar van der Duim, Cas Peetam (trainer), Daan Jasper, Stefan Ensing, Sven Brandsema, Sem Oldenburger, Mathijs Pultrum, David Reitsma, Amir Ismail, Marnix Brandsema (coach)
vlnr hurkend: Thomas Wouda, Jona van der Wal, Wessel Biesma, Jesse Rijpkema,  Sacha Werkhoven en Watse Bilijam

Zondag 15 december 2019

svboSVBO 1 -VV Heerenveen 1 VV