zondag, 24 juni 2018 22:37

"Schalke voetbaldagen" van 24 + 25 juli gaan niet door

Geschreven door het bestuur

Zoals inmiddels breed in de media is vermeld, heeft het bedrijf achter Schalke auf Tournee gemeld dat de Schalke voetbaldagen geen doorgang vinden en dat het bedrijf faillissement heeft aangevraagd, omdat Schalke 04 de licentie van Sporting Events heeft ingetrokken. Op 24 en 25 juli zou dit evenement plaatsvinden op SKW. Het bedrijf heeft ons begin dit jaar benaderd om in Heerenveen deze dagen te organiseren. Omdat dit ook bij vele andere clubs plaatsvond zagen wij geen bezwaar om de accommodatie beschikbaar te stellen.

We zijn zwaar teleurgesteld over de gang van zaken op dit moment en vooral dat deelnemers geen geld retour krijgen. Wij hebben geen inzicht in wie van onze club zich hebben aangemeld en hier de dupe van zijn. Schalke 04 bestrijdt de versie van Sporting Events en adviseert ouders juridische stappen te ondernemen, de club gaat dat zelf ook doen. In hoeverre het bedrijf uit Haulerwijk failliet is, is niet bekend, evenmin wie in dat geval de curator is.

VV is als club geen belanghebbende of gedupeerde (in financiële zin). Wij kunnen als club weinig doen, maar zijn altijd beschikbaar voor vragen etc. Daarvoor kun je een mail sturen naar . Als er meer informatie komt dan zullen wij dat zeker delen.

Zondag 23 september 2018

fvc FVC 1 - VV Heerenveen 1 VV