donderdag, 28 juni 2018 18:28

Ouderavond onderbouw: opstart komend seizoen

Geschreven door Technische Commissie en Jeugdcommissie

Beste ouders en/of verzorgers van onze voetballers van de onderbouw (teams t/m JO13 komend seizoen),
Het seizoen 2017/2018 is afgelopen. Wat hebben de voetballers ons laten genieten en wat hebben de teams mooie resultaten behaald. Daar kunnen zij, jullie en wij trots op zijn!

Voor komend seizoen hopen en verwachten wij dat de voetballers met eenzelfde inzet, plezier en teambeleving mooie ontwikkelingen gaan doormaken. Wij kijken er naar uit!
Omdat een goed begin het halve werk is, willen wij het seizoen graag voor de zomervakantie met alle ouders opstarten middels een ouderavond.

Tijdens deze ouderavond zal naast kennismaken met de ouders van jullie teams, praktische informatie gedeeld worden (zoals de nieuwe spelvormen, inleenbeleid, werkzaamheden wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters etc), leiders benoemd worden (indien nog niet aanwezig), een teamapp aangemaakt worden voor de communicatie over de aanvang van het seizoen en andere noodzakelijk te delen nieuws. Natuurlijk is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wij nodigen jullie als ouders uit op maandag 9 juli, waarbij de volgende verdeling is gemaakt (zijnde de teams voor komend seizoen):

JO8 t/m JO10: 18;30 – 19:30

JO11 t/m JO13: 19:45 – 20:45