vrijdag, 20 juli 2018 11:39

WIJ zijn jarig!

Geschreven door
VV Heerenveen is jarig! VV Heerenveen is jarig!

Op 20 juli 1920 begint de historie van VV Heerenveen. En eentje waar we trots op zijn! Onze club kende een zeer succesvolle periode in de jaren dat Abe Lenstra in het shirt van VV Heerenveen speelde (1936-1954). Op 1 juni 1977 werd sc Heerenveen opgericht om de proftak en amateurtak binnen VV Heerenveen te scheiden waarbij sc Heerenveen ook in het iconische pompebledenshirt mocht gaan spelen. De afgelopen twee jaar waren ook een hoogtepunt voor VV Heerenveen toen wij in de Hoofdklasse speelden, het hoogste niveau ooit. Wij hopen op een mooi nieuw seizoen voor al onze teams (circa 55!) en wensen sc Heerenveen ook een fantastisch seizoen!

Zondag 25 november 2018

Gomos Gomos 1VV Heerenveen 1 Bergum