vrijdag, 31 augustus 2018 10:13

Kom dinsdag de dames van SC Heerenveen O19 aanmoedigen!

Geschreven door

A.s. DINSDAG 4 september 15 uur OP SKW!.
KNVB-coach Jessica Torny heeft de selectie van Oranje O19 voor het oefenduel met SC Heerenveen bekendgemaakt. Er zijn twintig speelsters opgenomen in de selectie.
Op dinsdag 4 september neemt Oranje O19 het op tegen SC Heerenveen. De aftrap is om 15:00 uur op Sportpark Skoatterwâld. De oefenwedstrijd maakt deel uit van een tweedaagse activiteit van de jonge Leeuwinnen.

De definitieve selectie:
Chasity Grant (ADO Den Haag), Marisa Olislagers (ADO Den Haag), Romy Speelman (ADO Den Haag), Gwyneth Hendriks (Ajax), Jonna van de Velde (Ajax), Julia Kagie (Ajax), Kirsten van der Westeringh (Ajax), Lakeesha Eijken (Ajax), Nicole Panis (Ajax), Kelsey Geraerdts (Borussia Mönchengladbach), Licia Darnoud (FC Twente), Loïs Nienhuis (FC Twente), Lotte Jansen (FC Twente), Lynn Wilms (FC Twente), Naomi Hilhorst (FC Twente), Janou Levels (PSV), Kerstin Casparij (SC Heerenveen), Pascalle Pomper (SV Meppen), Lieske Carleer (KNVB Talententeam Zuid), Romee Leuchter (KNVB Talententeam Zuid)

Zondag 25 november 2018

Gomos Gomos 1VV Heerenveen 1 Bergum