zondag, 02 september 2018 17:47

SKW activiteitenlocatie voor Kinderwoud Bosplaats

Geschreven door

Vanaf maandag 3 september zal de vestiging Bosplaats van kinderopvang Kinderwoud gebruikmaken van SKW voor activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag zullen zij op SKW zijn van circa 14.30 tot 17.30 met circa 15 kinderen. Zij maken gebruik van de ontvangstkamer achterin de kantine en van het buitenterrein rond de pannekooi en een deel van veld 3 (indien de staat van het veld dat toelaat). Er zijn steeds meer voetbalverenigingen waar kinderopvangactiviteiten plaatsvinden. Een win-win situatie, zo worden capaciteitsproblemen opgelost en het past in een gezonde leefstijl voor kinderen. Voor vragen kun je een mail sturen naar .

Zondag 25 november 2018

Gomos Gomos 1VV Heerenveen 1 Bergum