donderdag, 06 september 2018 18:50

Online inschrijven voor kantinedienst op zaterdag

Geschreven door Kantinecommissie

Als VV Heerenveen willen we gastvrij zijn naar onze leden en bezoekers. Dat betekent onder andere de opening van de kantine voor een hapje en drankje. Bovendien is de kantine een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Alleen met hulp van vrijwilligers kunnen we de kantine runnen.

Van alle leden wordt gevraagd tweemaal per jaar 5 uurtjes kantinedienst te draaien op zaterdag. Alleen op die manier kunnen we de bezetting rondkrijgen. Bovenal is een kantinedienst gezellig en leer je andere mensen binnen onze grote club kennen.

Schrijf je nu in voor minimaal 1 kantinedienst voor de winterstop op een tijdstip dat jou past. Ga naar de inschrijfpagina >

Zaterdag 23 maart 2019

VV VV Heerenveen 1 - VV Sneek Wit Zwart Sneek