dinsdag, 11 september 2018 21:07

Met vv Heerenveen naar het stadion! (za. 29 september)

Geschreven door Bestuur VV Heerenveen

Zoals je misschien al wist is vv Heerenveen Sportief Partner van sc Heerenveen. Speciaal voor deze samenwerking heeft sc Heerenveen een uitgebreid programma (Clubplan) samengesteld voor onze club, vol met leuke voetbalacties en activiteiten.

Wij mogen bijvoorbeeld een paar keer per seizoen een leuk voetbaluitje aanbieden aan de spelers, vrijwilligers en supporters van onze club. Iedereen die betrokken is bij vv Heerenveen mag meedoen!

Wil jij een keer samen met je (voetbal)vrienden of (voetbal)familie naar het stadion? Doe dan mee aan onze Kaartverkoopacties. Te beginnen met sc Heerenveen ADO Den Haag (zaterdag 29 september):

Bestel hier je kaartjes: https://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/vvheerenveen

Start eerste Kaartverkoopactie

De eerste Kaartverkoopactie begint deze week. En we hebben direct een leuke wedstrijd om aan te bieden:

sc Heerenveen ADO Den Haag (zaterdag 29 september, 18:30)

De nieuwe trainer van sc Heerenveen heeft bij de start aangegeven dat hij het belangrijk vindt dat het team het publiek vermaakt (link). En hoewel het resultaat tegenviel was de laatste thuiswedstrijd van sc Heerenveen (op het moment van schrijven) inderdaad een waar spektakel met veel doelpunten (tegen Feyenoord, 3-5). Dat belooft dus wat.

Bovendien is het tijdstip van deze wedstrijd (zaterdagavond, 18:30) erg geschikt voor een voetbaluitje voor jong en oud. Bijvoorbeeld als teamuitje na afloop van jullie eigen wedstrijd. Of als uitstapje met jullie gezin. Tijdens deze actie betaal je hiervoor slechts 10,- per persoon!

Bestel hier je kaartjes: https://clubplan.nl/scheerenveen/kaartverkoopactie/vvheerenveen

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!

Voor elk kaartje dat besteld wordt via onze club doneert sc Heerenveen 2 in onze clubpot. Samen winnen we meer!

SponsorKliks, gratis sponsoren! Sponsor VV Heerenveen en gebruik deze link voor je online aankopen bij bol.com, wehkamp, booking.com, coolblue.nl, enz.enz.enz

alleen pinnen bij vvheerenveen 400

Thuiswedstrijden

Volgende wedstrijd

Zaterdag 23 maart 2019

Aanvang: 19.30 uur

VV VV Heerenveen 1 - VV Sneek Wit Zwart Sneek

Sportpark Skoatterwâld

Weekprogramma

clubblad download