woensdag, 12 september 2018 17:28

Schrijf je in voor kantinedienst zaterdag!

Geschreven door

We hebben al best een aantal aanmeldingen, maar hebben nog veel meer nodig om de komende weken de kantine open te houden. Zoals aanstaande zaterdag. Jij vindt het toch ook fijn als je een overheerlijke warme choco, koffie, kopje soep en een broodje kunt krijgen als je kind een wedstrijd speelt? En ook fijn als je niet in een enorme rij moet gaan staan omdat er maar 1 persoon achter de bar staat? Of nog erger, de deur dicht! Precies, dat dachten we al. Ga snel naar https://www.vvheerenveen.nl/onze-…/kantinedienst-inschrijven. Wij zijn VV Heerenveen!

Zondag 25 november 2018

Gomos Gomos 1VV Heerenveen 1 Bergum