zondag, 14 oktober 2018 21:48

Primeur voor VV Heerenveen

Geschreven door

Als meest bewuste sportkantine van Nederland mag VV Heerenveen als eerste club in Nederland de gezonde sportdrank O’Sonyq verkopen. Het Nederlandse bedrijf achter de sportdrank sloot begin dit seizoen een eerste overeenkomst met de Italiaanse club Juventus. De tweede club is nu VV Heerenveen dat vorige week de Vullen of Voeden jaarprijs won voor de meest bewuste sportkantine van Nederland. Voor O’Sonyq de aanleiding om VV Heerenveen als tweede partner te kiezen. Sportdrank O’Sonyq is een 100% natuurlijke sportdrank zonder kunstmatige toevoegingen en laag in calorieën. Het is de gezonde vervanger van de traditionele sportdranken. Nu verkrijgbaar in de kantine!

Zondag 25 november 2018

Gomos Gomos 1VV Heerenveen 1 Bergum